Husk! Gratis Minecraft: Education Edition inden 17. marts 2018, hvis I har købt Windows 10 enheder!

Som vi tidligere har skrevet, så annoncerede vi sidste år at vi giver gratis Minecraft: Education Edition licenser til jer, hvis I har købt Windows 10 enheder.

Dette tilbud har gældt for enheder købt mellem 2. maj og 31. januar, men I kan stadig nå at hente jeres gratis 1 års licenser indtil d. 17. marts. Vi giver altså 1 årslicens per enhed som I har købt.

For at benytte jer at af tilbuddet skal I gøre følgende:

  1. Gå til Microsoft Store for Education
  2. Under benefits, klikker du på ”Submit a device purchase”
  3. Her skal du indtaste oplysninger om købet og så skal der uploades et ”Proof of Purchase”. Det kunne være en del af jeres leasingkontrakt eller en indledende faktura. Vi skal bare kunne se at det rigtige antal devices er købt.
  4. Når det er godkendt, så kan du se licenserne i jeres Microsoft Store for Education

Det kan i læse mere om her: https://docs.microsoft.com/en-us/education/windows/get-minecraft-device-promotion#redeem-minecraft-education-edition-licenses

Minecraft: Education Edition er en ny version af spillet Minecraft der kan sikre en klasseværelsesoplevelse i Minecraft, samt gøre spilbaseret læring nemmere at implementere i den daglige undervisning, med allerede udformede læringsforløb. Heriblandt er en lang række læringsforløb og "verdener" udviklet af danske lærere som Katja Borregaard (https://twitter.com/katjaborregaard) .

Du kan læse mere om Minecraft: Education Edition her: http://education.minecraft.net/