Kom til event for ungdomsuddannelser i Lyngby og Herning!

Du er hermed inviteret til netværksmøde for undervisere, uddannelsesledere og pædagogisk it-folk på ungdomsuddannelserne! Vi har lavet to events - et i Herning og et i Lyngby, som er målrettet folk på erhvervsskoler, SOSU-skoler, gymnasiesektoren og VUC.

Her vil der blive serveret de nyeste opdateringer på Microsofts platform, og du vil kunne høre spændende oplæg fra andre undervisere og ledere fra andre skoler. Du vil samtidig kunne dele erfaringer med andre undervisere, som også synes det er spændende at arbejde med Microsofts værktøjer i undervisningen.

Eventet er gratis, og er både for skoler som bruger Office 365 og skoler som overvejer at gøre det.

Indhold - Herning 26.02 og Lyngby 06.03 mellem 10-15

  • Nyheder fra BETT i London v. Microsoft
  • Teams som samlende platform for elever og læreres hverdag TEC (Lyngby) | Aarhus Katedralskole (Herning) + præsentation af ny integration v. inLogic
  • Praktisk anvendelse af Teams og OneNote i undervisningen v. undervisere fra netværket (annonceres)
  • Microsofts skolehåndbog 2019 – præsentation af erfaringer fra ungdomsuddannelser i arbejdet med Microsofts platform v. Microsoft og partnerskole

Den nærmere agenda præsenteres på dagen.

Hvem er du som deltager?
Underviser eller leder på en ungdomsuddannelse, med interesse for IT og Microsofts platform. Du behøver ikke at være ekspert i alle værktøjerne, men have lysten til at lære mere og dele ud af den viden du har! Forbered dig ved at oprette en profil på www.aka.ms/blivMIE – så er du klar til at dykke ombord i gratis inspiration og læringsvideoer.

Tilmeld dig til Herning 26.02 10-15 Tilmeld dig til Lyngby 06.03 10-15

Spørgsmål og input
Ræk ud til læringskonsulent Erik Carter på a-ercart@microsoft.com for spørgsmål – både praktiske og indholdsmæssige. Kom også gerne med forslag og input til, hvad du gerne vil have mere af på dagsordenen!