Mød os på Danmarks Læringsfestival

Når Bella Centeret den 15. og 16. marts slår dørene op til året læringsfestival, er det med os som en del af eventet. Vi har en stand, hvor fra vi blandt andet fortæller om fremtidens kompetencer, viser mulighederne med Surface og programmer fra Office 365.

Du har mulighed for at møde dygtige lærere og konsulenter på standen, som kan hjælpe dig videre i dit arbejde som underviser. Det samme gælder, hvis du har brug for råd til at vælge device. Vi har folk fra Atea, der kan råd til køb/leasing af Surface devices.

Vi er optaget af, hvordan vi kan forandre undervisningen via IT, hvordan vi kan gøre elever og lærere bedre, og hvordan vi kan understøtte digital læring og 21. århundredes kompetencer.

Det er alle vigtige elementer, der skal drive Danmark i fremtiden, hvor evner som innovation og kreativitet kommer i fokus. Derfor er det noget af det, du kan høre mere om på vores stand.

Blandt andet viser vi, hvordan programmer som OneNote Classroom og Office Mix samt den digitale pen kan integreres i undervisningen og gøre din undervisning bedre og lettere at planlægge og evaluere.

Vi har inviteret seks af vores dygtige Microsoft Innovative Educators til at stå for undervisningen i de programmer. De er alle uddannede lærere og bruger dagligt Windows, Office 365 og den digitale pen i undervisningssammenhænge. 

Vi fortæller også om, hvordan vores Surface indfrier fremtidens kompetencer. Eksempelvis øger den digitale pen læringen. Hvor man tidligere udelukkende skrev i hånden, skriver mange i dag nærmest kun på digitale devices. Mange undersøgelser peger på, at man mister noget af indlæringen, når man ikke skriver i hånden. Det gør den digitale pen op med. Den digitale pen er nemlig digital håndskrift, så elever stadig kan tage noter i hånden, men have noterne elektronisk. 

Vi står også klar til at fortælle om Office 365 pakken - hvad er der i pakken, og hvad kan den bruges til. Vidste du for eksempel, at der findes en videoportal og datavisualisering i Office 365 ”out of the box”? 

Læringsfestivalen foregår den 15. og 16. marts fra 9-17 i Bella Centeret. Vi har stand nummer 154, som du finder i modsatte ende af indgangen. Læs mere om Læringsfestivalen her.

Vi glæder os til at se dig!