Nyt medlem af Office-familien

Af Kresten Thorndahl, Studentermedhjælper

Sway er et nyt medlem af Office-familien som hjælpe dig med at lave fede præsentationer, når du vil udtrykke dine ideer og tanker. Sway er en platform for præsentationer med dig selv i centrum.

PowerPoint har for mange været det foretrukne værktøj til at lave præsentationer. Men nu bringer Microsoft et nyt værktøj på banen, der er endnu mere fleksibelt og intuitivt. Sway hedder den webbaserede applikation, der meget hurtigt gør det muligt at opbygge flotte multimediepræsentationer.

Som studerende skal jeg ofte producere præsentationer på meget kort tid. Her kommer Sway til at hjælpe mig, fordi jeg på meget kort tid kan indsætte multimedia og derefter vælge billeder direkte fra Bing, OneDrive eller andre steder på nettet. På ingen tid har jeg en automatisk opsætning i et lækkert design.

Sway er lige nu i en beta-version og det er ikke alle funktioner og layouts der er klar endnu, men se videoen nedenunder, læs følgende blogindlæg (engelsk) og prøv selv kræfter med Microsofts nye familiemedlem.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=Jw-g6IuBVJE:0:0]