Oplev finalen i DM i Excel og giv os ris/ros om Excel

  

Mens tre finalister den 11. februar dyster i disciplinerne 100 meters regneark, grafballet og formel-wrestling til DM i Excel, kan du i mindre stress- og svedfyldte omgivelser høre om Excel i undervisningsbrug, få smarte fif til Excel eller høre oplæg fra blandt andet Microsofts Office designer, Jakob Nielsen.

Som en del af finalearrangementet har vi et begrænset antal pladser til finalen, som gives efter først til mølle princip. Tilmeld dig her.

Mens selve finalen bliver vist via Skype Broadcast, kan du gå rundt mellem forskellige områder med hver sit tema. I et af områderne har du mulighed for at gøre os klogere på Excel ved at fortælle, hvad der er godt og dårligt ved Excel. Og har du nye idéer eller forbedringsforslag, vil vi også meget gerne høre dem. De andre områder fokuserer på uddannelse, Office og produkter. Ligesom du også kan lære Excel-tricks af 4D eller visualisere data med Power BI.

Arrangementet koster ikke andet end din tid og interesse og foregår torsdag den 11. februar fra 15:00-18:00 hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

 

Agenda

14:45 

Vi åbner dørene for registrering 

15:15  

Velkomst  v. CEO Marianne Steensen. Microsoft Danmark 

15.20 

Keynote speak  v. Excel Designer Jakob Nielsen, Microsoft HQ Redmond 

15.30-  15.40 

Præsentation af finalisterne og 4D v. Anne-Marie Gjellerup, Microsoft Danmark

16:00 

Finalen foregår i aflukket rum, men livestreames  Deltagere kan besøge forskellige inspirations-zoner og nyde en forfriskning 

16:45 

Finalen afsluttes og dommere voterer   

17:00 

Data Visualisering v. Thomas Black-Petersen, Inspari  

17:15 

Danmarksmesteren i Excel annonceres og fejres  

17:30 

Networking & Tak for i år!