Skal vi have falske identiteter for at færdes på nettet? Privacy og Sikkerhed til debat

Skolen i Sydhavnen og Microsoft afholder i samarbejde et stort event for lærere, elever, forældre og interesserede gæster om sikkerhed og privatliv, når børn og voksne færdes i den digitale verden. Der er et stigende fokus på dette område, og derfor vil vi klæde alle på til at kunne begå sig ansvarligt og sikkert på nettet.

Af den grund har vi inviteret Pernille Tranberg, stifter af www.digital-identitet.dk og en af Danmarks førende eksperter inden for Privacy samt teknologidirektør i Microsoft, Ole Kjeldsen, som talere til arrangementet, hvor vi gør online sikkerhed og privatliv konkret.

Tid og sted

Dato: 12. november 2015

Tid: kl. 12.00 – 15.00

Adresse: Skolen i Sydhavn, Støberigade 3, 2450 København SV

Tilmelding sker ved at sende en e-mail til Pædagogisk uddannelseschef Morten Ovesen på moovesen@microsoft.com

Om talerne:

Pernille Tranberg er journalist og dataetisk rådgiver og bruges i mange sammenhænge som kommentator i privacy-sager på tv og i radioen. Til privacy-eventet vil Pernille bl.a. tale om, hvorfor man aldrig skal opgive sit rigtige navn til sociale medier, og at der findes hjemmesider, der hjælper dig med at få en falsk identitet. Pernille ser det som en klar fordel, at du med en falsk identitet ikke betaler med dine private oplysninger hos de tjenester, der hævder at være gratis. Pernille har tidligere talt på TEDxOxford:

[View:https://www.youtube.com/watch?v=cRrgD-4-D8s:289:198]

Ole Kjeldsen er teknologidirektør i Microsoft og har stor interesse for at udbrede kendskabet til mulighederne for at gøre brugen af internettet sikkert, så vi fortsat vil bruge it og medier aktivt.

 

Det bliver et spændende program, og vi håber meget, I har lyst til at deltage :)

Af Morten Ovesen, Pædagogisk Uddannelseschef