Teams til elevprojekter på Niels Brock

Jeg står i et klasseværelse på Julius Thomsens Plads 6 på handelsskolen Niels Brock i København. Eleverne, der går i 2.g, har International Økonomi med deres underviser, Claus Faber Timm. Eleverne lytter spændt, da de står over for at deltage i DM i Nationaløkomoni - noget, som Claus har fået dem tilmeldt. På programmet er Teams, som bliver elevernes forum for samarbejde i forbindelse med projektet.

Det er Claus, som har bedt mig komme, da han ser et stort fagligt potentiale i danmarksmesterskabet. Derudover lærer eleverne en række vigtige kompetencer af at deltage i konkurrencen som fx samarbejde, kommunikation og problemløsning. Derfor er Teams en relevant platform, da det er perfekt til den type projektarbejde.

For at give andre muligheden for at lære af erfaringerne med Teams til projektarbejde, har jeg sammen med vores studentermedhjælper Alexander lavet denne video som inspiration til andre, som er nysgerrige på Teams.

 

 

Hvis du selv gerne vil i gang med Teams i undervisningen, kan jeg anbefale vores gratis digitale kursus. Det finder du på www.aka.ms/skoleteams - brug promokoden ECGMFM119 for at optjene ekstra point mod din rejse til at blive Microsoft Innovative Educator.

Hvis du gerne vil have en god start på næste skoleår, kan du med fordel kigge i vores helt nye skolehåndbog, som du kan finde på dette link. Den kan guide dig til, hvordan du laver en succesfuld strategi for bl.a. Teams på din skole.