Office 365 вече е достъпен и в България

Облачните новини за България стават все по-интересни с всеки изминал ден. След пускането на българския пазар на Windows Azure в началото на този месец, дойде време и на software as a service предложението ни Office 365. От вчера (27.06.2012 г.) услугата е налична за платена регистрация и в България, както и в още 45 нови страни по света (13 от които в централна и източна Европа). След това ново разширение Office 365 вече покрива 88 пазара по цял свят и се предлага на 32 различни езика.

В случай че още не сте опитали да изградите своята офис инфраструктура в облака, можете да го направите веднага тук:

http://www.microsoft.com/en-gb/office365/free-office365-trial.aspx

А ако вече използвате тестово тази услуга, можете да преминете към пълен акаунт, като продължите да работите с този, който вече сте създали (т.е. не е необходимо да създавате всичко наново).

Повече информация за услугата можете да намерите тук:

http://www.microsoft.com/en-gb/office365/what-is-office365.aspx

За Office 365

С Office 365 професионалистите и малките предприятия могат веднага да започнат работа с Office Web Apps, Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Lync Online и един външен уебсайт в рамките на едва 15 минути, на цената на 5,25 евро на потребител месечно.

Планът на Office 365 за компании за първи път включва и възможност за закупуване на софтуерния десктоп пакет Microsoft Office Professional Plus на базата на текущи плащания. На цена от 19,00 евро на потребител месечно организациите могат да получат Office Professional Plus заедно с електронна поща, гласова поща, фирмена социална мрежа, незабавни съобщения, уеб портали, екстранет, видео- и уеб-конферентни разговори, локални лицензи и постоянна поддръжка по телефона.