OneDrive предлага неограничено място за съхранение в облака за абонати на Office 365

Крис Джоунс – 27 октомври 2014 г.  

Днес Office 365 сложи край на ограниченото място за съхранение. От този момент, всички абонати на Office 365 ще получават безплатно неограничено място за съхранение в OneDrive. Предложението важи от днес за клиентите на Office 365 Home, Personal и University и ще продължи и през следващите месеци, така че ако искате да сте сред първите, получили повече място за съхранение, отидете тук, за да го запазите. Междувременно, можете да се възползвате от огромния капацитет, с който разполагате и в момента, като активирате функцията за автоматично качване в албума от камерата на вашия телефон.

 

 Неограничено място за съхранение в OneDrive и Office с начална цена от 6,99 долара на месец

 За клиентите на OneDrive for Business, неограниченото място за съхранение ще бъде включено в пътната карта за Office 365 през следващите няколко дни и ние ще започнем да предоставяме актуализации за клиентите на първото издание през 2015 г., в съответствие с обещанието ни да уведомяваме за съществени изменения на услугите. Междувременно, започнете да използвате 1 TB място за съхранение още днес като архивирате всички работни файлове на компютъра си докато чакате още повече място за съхранение!

Въпреки че неограниченото място за съхранение е важен момент за OneDrive, ние вярваме, че истинската стойност на съхранението в облака си проличава само когато е неразривно интегрирано с инструментите, които хората използват, за да общуват, създават и да си сътрудничат както в личен, така и в професионален план. Ето защо неограниченото място за съхранение е само една малка част от обещанието ни да осигурим едно място за работа и личен живот, което помага на хората да съхраняват, синхронизират, споделят и да работят съвместно по всички важни за тях файлове, като същевременно отговаря на нуждите от сигурност и съответствие дори и на най-взискателните организации.

Развълнувани сме да продължим усилията си да превърнем OneDrive в световен лидер по отношение на съхранението в облака, както и ключова част от най-добрата услуга за производителност с Office 365. Ще дадем най-доброто от себе си! Очаквайте още вълнуващи съобщения през идните месеци.

 _

Крис Джоунс, корпоративен вицепрезидент, OneDrive и SharePoint