Безплатен достъп до online курсове за студенти

Всички студенти регистрирани в програмата DreamSpark могат да получат достъп до курсовете на Pluralsight безплатно за период от 90 дни! За да се възползвате, трябва само да се логнете на www.dreamspark.com и да изберете продукта Pluralsight от списъка:

Pluralsight

На следващата страница са описани стъпките, които трябва да следвате, за да създадете профила си в Pluralsight.

Когато приключите процеса (отнема не повече от 3 минути), ще можете да избирате от курсове на най-различни теми, вариращи от фундаментални за средата като C#.NET и Visual Studio, през различните тенденции в света на уеб разработките (ASP.NET, ASP.NET MVC, Silverlight, HTML 5, jQuery, JavaScript etc. ) до най-новите платформи за разработване на приложения (Windows Azure, Windows 7, Windows Phone 7). Пълния списък можете да разгледате на:

http://www.pluralsight-training.net/microsoft/olt/courses.aspx

В случай, че сте студент и все още нямате регистрация в DreamSpark, можете да пишете за на dpebg at microsoft.com, като приложите снимка на студентската си книжка, за да получите код за активация.

Pluralsight е компания, която разработва и предоставя висококачествени курсове, специално предназначени за .NET разработчици. Курсовете са подходящи както за начинаещи програмисти, които тепърва разучават възможностите на платформите ни, така и за напреднали професионалисти, които искат да усъвършенстват познанията си в дадена област.