Какво са RIA и кои са най-важните неща, които трябва да знаем за тях?

Отговор на тези въпроси можете да получите утре (16.09) от 19:00 в зала 1152 на ТУ-София, когато ще се проведе поредната среща от серията на SofiaDev.NET групата. Лектор ще бъде Мирослав Недялков, който ни обещава една много интересна презентация. Повече информация за темата и за Мирослав можете да намерите по-долу:

Какво е RIA и какви са най-важните неща, които трябва да знаем за RIA.

Напоследък богатият потребителски интерфейс се наложи като стандарт за разработка на приложения - за всяка система е важно да изглежда добре и да реагира на взаимодействието с потребителя. На тази среща ще се запознаем с това какво са богати интернет приложения, на какви ключови момента да обърнем внимание когато ги проектираме и как можем да ги разработваме с помощта на продуктите на Microsoft.

Мирослав Недялков е старши разработчик в Телерик. Занимава се с разработването на приложения и контроли с WPFи Silverlight от самото създаване на двете технологии. Асистент по информатика в Софийски Университет "Св. Климент Охридски и организатор на редица .НЕТ курсове там. Мирослав често е лектор за различните потребителски групи.

За да получавате повече информация по тази и други теми, както и за предстоящите срещи, можете да се присъедините към фейсбук групата на SofiaDev.NET.