Конкурс за приложения за Windows Phone 7

image_thumb[4]

Майкрософт България, в сътрудничество с българските потребителски групи, обявява състезание за разработка с най-новата ни мобилна платформа. Ако имате добра и в същото време проста идея се включете и можете да спечелите страхотни награди.

Как да участвате?

Изпратете ни своето приложение на тема “Красотата е в простите неща” на http://wp7appcomp.com/ (в секцията за България) преди 26 декември 2011. В периода 27 декември 2011 – 9 януари 2011 екип от специалисти в областта ще оцени всички приложения според критериите на конкурса и на 10 януари 2012 ще обявим победителите.

А защо да се включите?

Всеки от създaтелите на приложенията, които се класират на първите 10 места ще спечели безплатен акаунт* в Windows Phone 7 Marketplace, a този на най-доброто приложение ще получи и чисто нов телефон Windows Phone 7.

За да осигурим равни условия за всички участници, приложенията могат да бъдат разработвани изцяло с помощта на Windows Phone SDK 7.1 и ще бъдат тествани единствено с помощта на емулатора, включен в инструментите. Функционалност, която изисква наличието на мобилно устройство, за да бъде изпробвана няма да получи допълнителни точки.