Ainutlaatuinen Windows Embedded Tour 2008 seminaari Espoossa marraskuussa.

Nykyään kuka tahansa voi olla sulautettujen– ja robotiikka -ratkaisujen toteuttaja!

Tervetuloa Windows Embedded Tour 2008 –seminaariin tiistaina 18.11. klo 9:00 – 14:30 Teknilliseen korkeakouluun, Espoon Otaniemeen.

Sulautettujen- ja robotiikkasovellusten yleistyessä niin teollisuudessa kuin oppilaitosten tutkimus- ja opetustoiminnassa - Windows Embedded European Tour 2008 -seminaari on jotakin, jota EI kannatta ohittaa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille tämän päivän sulautetun- ja robotiikkaohjelmoinnin mahdollisuuksista kiinnostuneille joko teollisuudessa tai tutkimus/opetusrintamalla.

Tässä ainutlaatuisessa, englanninkielisessä seminaarissa osallistujat saavat huippuosaajien avustuksella annoksen viimeisintä tietoutta teollisuudessa käytettävistä sulautettujen ja robotiikkasovellusten innovaatioista ja mahdollisuuksista. Sulautettuja ratkaisuja löytyy myös läheltä; autoista, henkilökohtaisista navigaattoreista, musiikkisoittimista ja jopa set-top box:eista kotoa.

Seminaari antaa kuulijoille myös mielenkiintoisen mahdollisuuden ymmärtää, miten sulautettujen sovellusten toteutukset ovat nykyään huomattavasti helpompia toteuttaa kun asioihin päästään helposti kiinni ja ympäristöt on hallittuja.

Seminaari käsittelee Microsoft® .NET Micro Framework:ia, Microsoft® Robotics Developer Studio 2008:ta sekä opetuksen ja teollisuuden mahdollisuuksia nykyisessä ja tulevissa opetus- ja teollisuusympäristöissä.

Seminaari on maksuton mutta vaatii ennakkorekisteröitymisen. Paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittauduthan mahdollisimman nopeasti 11.11. mennessä. Huomioithan että seminaari on englanninkielinen.  

Ilmoittaudu täällä!

Tervetuloa,

 Tanja