TechDays palautteita...

Haluan vielä kerran palata Microsoftin järjestämään TechDays -tapahtumaan joka järjestettiin 5.-6. Maaliskuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Kahden päivän aikana tarjosimme tiiviin paketin Kehittäjille ja IT-asiantuntijoille suunnattuja aiheita – yhteensä 110 seminaaria ja 90 puhujaa. Tapahtumassa oli yhteensä ensimmäisenä päivänä 1500 henkilöä ja toisenakin päivänä porteista kulki 1300 henkilöä kuuntelemaan luentoja.

Seminaaritallenteet sekä tapahtuman tunnelmakuvat löytyvät täältä.

Tilaisuus oli monella eri tapaa onnistunut ja saimmekin runsaasti palautetta tapahtumasta. Palaute oli erittäin positiivistä mutta rakentavaakin kritiikkiäkin tuli,

 ja hyvä niin, sillä palautteen perusteella pystymme rakentamaan ensivuonna entistäkin monipuolisempaa ja järjestelyiltään toimivampaa tilaisuutta.

Ohessa muutamia positiivisia lainauksia palautteista.

”Mukava ja paljon asiasisältöä tarjoava tapahtuma”

”Hyvät mahdollisuudet tavata kollegoja eri firmoista ympäri Suomen”

”liikaa hyviä luentoja päällekkäin, vaikea valita kaikesta tarjolla olevasta :)”

Ensivuoden tapahtumaa ajatellen meiltä toivottiin mm. syvempää teknistä informaatiota sisältäviä luentoja, enemmän demoja, esimerkkejä ja käytännön kokemuksia sekä enemmän yhteistyökumppaneita ja heidän asiakasesimerkkejään.

On haastavaa saada näin iso tapahtuma toimimaan kuin ”rasvattu” mutta tulemme panostamaan enemään seminaaritilojen optimointiin jotta kaikki mahtuisivat haluamilleen luennoille. Myös ruokailun sujuvuuteen tullaan kiinnittämään parempaa huomioita. Monet toivoivat lyhyempiä taukoja ja yhtä monet olivat pitkiin taukoihin tyytyväisiä – sillä se antoi mahdollisuuden jutella kolleegoiden kanssa ja ehkä hoitaa kiireellisiä työasioitakin. Taukojen suunnitteluun sekä taukojen aikana tapahtuviin oheistoimintoihin tulemme kiinnittämään myös huomiota.

Tässä vielä hauskoja lukuja mitä 1500 -päinen yleisö pystyy kahden päivän aikana kuluttamaan: lounasruokaa 2 200 kiloa, suklaata 161 kiloa, kahvia 1 341 litraa, myslipatukoita 3 000 kappaletta sekä hedelmiä 1 500 kappaletta…

Ja palautearvonnassa onnekkaat palkintojen voittajat olivat seuraavat henkilöt

HTC S740 puhelin: Petri Tolonen ja Juhani Haapalainen

TechNet Subscrption: Henri Ekman, Sami Lindqvist, Patrik Norrgård, Kari Rinne ja Jari Kumpulainen

Software Engineering –kirja: Juha Hirvonen, Juha Karppinen ja Paavo Parkkonen

Expression Professional -tilaus: Riikka Heikniemi

Haloo Helsingin Levy: Timo Jortikka ja Heikki Vorne

Willhelm and Jay T-paita: Antti Niiranen ja Marko Kinnunen

Tanja