Visual Studio 2010 beta 2 on nyt saatavana

Visual Studio 2010 beta 2 on nyt saatavana

VS 2010 beta 2 on nyt saatavana ja beta 2 on varustettu niin sanotulla Go Live –lisenssillä. Sillä saa tehdä myös kaupallisia hankkeita, lue lisää tästä käyttöoikeudesta. Varsinainen lanseerauspäivä on 22. päivä Maaliskuuta 2010.

Visual Studio –tuoteperheen tuoterakenne uudistuu, yksinkertaistuu. Visual Studio Team System kokonaisuus tuoteperheen nimestä putoaa pois ja tuoteperhe yksinkertaistuu Visual Studio Professional, Visual Studio Professional + MSDN, Visual Studio Premium +MSDN ja Visual Studio Ultimate + MSND. Huomattavaa on myös että, MSDN Tilauksen sisältö riippuu tuotteen tasosta. Katso Visual Studion ominaisuudet ja MSDN Tilauksen sisältö täältä.

Ne, joilla on joku Visual Studio Team System + MSDN Premium –tuote (katso mitä ne on ) tullaan korottamaan automaattisesti Visual Studio 2010 Ultimate + MSDN tuotteeseen. Nyt on siis oiva aika hankkia Visual Studio Team System + MSDN Premium –tuote ja hyötyä Ultimate –tarjouksesta. Katso miten muut voimassa olevat Visual Studio ja MSDN Tilaukset päivittyvät uuteen tuoteperheeseen.

VS 2010 myötä tulee kaksi uutta tuotetta testaus- ja laadunvarmistusorganisaatioille ja yksilöille. Visual Studio Test Elements 2010:lle testaajat suunnittelevat ja ajavat testejä sekä raportoivat tuloksista ja kommunikoivat saumattomasti Team Foundation Serverin välityksellä kehitys- ja tilaajaorganisaation kanssa. Visual Studio Team Lab Management 2010 Beta 2 auttaa testaajia luomaan ja hallinnoimaan tehokkaasti virtualisoituja testiympäristöjä ja mahdollistaa testaajien ja ohjelmistokehittäjien saumattoman yhteistyön virtualisoitujen kehitys/testausympäristöjen avulla.

Katso nauhoitus, jonka avulla saat volttilähdön beta 2:n tutustumiseen. Lataa Visual Studio beta 2 -tuotteet tästä linkistä ! Liity maksutta VSTS User Group Finland –käyttäjäyhteisöön ja ehdota seminaariaiheita !

Terveisin,

Matti Antila

Tuotepäällikkö, Visual Studio

matti.antila@microsoft.com