Visual Studio Team System -käyttäjäkehon perustamiskokous 20.4.2009

Yksittäisen ammattilaisen tehokkuus ja tuottavuus ei enää ole suurin ohjelmisto-organisaation haaste. Yksi suurimmista haasteista on ohjelmisto-organisaation kokonaisvaltainen toiminta, siten että asiakas kokee saavansa ratkaisuista merkittävää arvoa ratkaisun elinkaaren aikana. Seminaarissa tutustumme ohjelmiston elinkaarenhallinnan haasteisiin ja Visual Studio Team System -ratkaisuun eri näkökulmista.

Päivän päätteeksi perustamme Visual Studio Team System -käyttäjäkerhon, johon on tervetulleita niin nykyiset kuin tulevatkin VSTS käyttäjät. Samassa kokouksessa päätämme yhdessä päälinjat käyttäjäkerhon toiminnalle.

Seminaarissa ovat puhumassa kansainväliset puhujat Julio Fernandez Gayoso, Svante Lidman sekä Mitch Lacey, joilla on useiden vuosikymmenien kokemus ohjelmistokehityksestä ja ohjelmistoliiketoiminnasta. Tervetuloa seminaariin ja käyttäjäkerhon perustamiskokoukseen.

Seminaarin jatkoksi on mahdollisuus osallistua Mitch Laceyn ja Tieturin yhdessä järjestämiin Certified Scrum Master ja Certified Scrum Product Owner -koulutuksiin, joista voit lukea lisää tästä.

Tilaisuus on maksuton. Lisätietoja ja ilmoittautumiset täältä
 

Tervetuloa mukaan! 

Matti  

Aika

20.4.2009 klo 8:30-16:00

Paikka

 

HTC Helsinki, Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki