Web Developer -kiertue jalkautuu Tampereella 10.4.

Yhä useampi käyttäjä vaatii nykyisessä verkkoympäristössä onnistunutta käyttäjäkokemusta. Palvelujen odotetaan nivoutuvan vahvasti toisiinsa yhdeksi kokemukseksi verkon käyttäjän ulottuville. Käyttäjät tahtovat entisestään verkottua muiden käyttäjien kanssa pikaviestien ja web-päiväkirjojen avulla. Omien kokemusten ja esim. valokuvien ja videoiden jakaminen muille on haluttua nykypäivää.

Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla, mitä uusimmat teknologiat ja ratkaisut tuovat web-sovelluskehityksen ja kokonaisvaltaisen käyttäjäkokemuksen toteutukseen.

Tule kuulemaan, näkemään ja kokemaan esimerkein mitä huomisen asioita voimme tehdä jo tänään, ja kuinka helposti uudet teknologiat ja ratkaisut tämän mahdollistavat.

Microsoftin kehittäjäalustayksikön asiantuntijat näyttävät sinulle tämän iltapäiväseminaarin aikana esimerkkien avulla, miten tulevaisuuden web-sovelluksia tehdään tänään.
 

Tervetuloa mukaan Tampereelle, Sokos Hotelli Ilvekseen 10.4!

Tarkempi agenda ja ilmoittautumiset täältä: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032369564&Culture=fi-FI

-Tanja