XNA Game Studio European Tour 2007 Helsingin Yliopistolla 3.12.2007

Kiinnostaako pelikehitys? Olitpa sitten opiskelemassa alaa tai jo pelikehityksen kova ammatilainen, niin älä kävele onnesi ohi vaan rekisteröidy mukaan tähän ainutlaatuiseen XNA -tapahtumaan jo tänään - paikkoja on rajoitetusti ja 'nopeat syövät hitaat'!

-Sanna

 -----------------------------------------------

XNA Game Studio European Tour 2007

Helsingin Yliopisto, Exactum -auditorio , 3.12.2007, klo 14:30 – 19:15

Opiskelija, akateeminen tai ammattimainen pelikehittäjä – haluatko oppia kehittämään pelejä Microsoft® Windows® -koneille tai Xbox 360™ -konsolille? Haluatko olla ensimmäisten joukossa näkemässä uuden version XNA Game Studio:sta ennen kuin se julkaistaan myöhemmin tänä vuonna? Haluatko nähdä kuinka helppoa on rakentaa peli 60 minuutissa? Haluatko päästä sinuiksi XNA Framework:in ja pelikehityksen dynamiikkojen kanssa?

Jos yllä olevat kysymykset saivat sinut kiinnostumaan, niin tämä kutsu on tarkoitettu juuri sinulle. XNA Game Studio European Tour 2007 saapuu seitsemän maan kiertueellaan Helsingin Yliopistolle 3.12.2007 tuoden mukanaan alan huippunimet – mukana puhujia Microsoft XNA tuotelinjasta Yhdysvalloista, Suomen Microsoftilta, sekä paikallinen pelialan asiantuntija.

Opi kehittämään unelmiesi pelit ja rekisteröidy mukaan kiertueelle jo tänään: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032358906&Culture=fi-FI.

Tervetuloa mukaan,

Helsingin Yliopiston Tietojenkäsittelytieteen Opiskelijajärjestö, TKO-äly

Microsoft Oy