Innhold fra MSDN Live

Denne siden vil bli fylt opp med innhold fra de foskjellige presentasjonene som ble holdt på MSDN Live, Vår 2011.

HTML5 i praksis
Morten Østbye, Microsoft Norge

Hva er HTML5, hvordan utvikles standarden og hva kan du bruke i dag? Etter en kort introduksjon til standarden, koder vi en side i HTML5 og CSS3 fra scratch. Vi ser også på hvordan vi kan bruke tjenester som ligger i nettskyen på HTML5-siden.

Last ned presentasjon

Last ned kildekode til demoene

Video kommer neste uke.

 

Not invented here 
Fredrik Kalseth, Capgemini

Utviklere elsker å finne opp hjulet på nytt. Noen ganger kan det være nødvendig, men er vi bevisste på konsekvensene det har når vi velger å rulle våre egne rammeverk? Det er på tide å ta et oppgjør med “not invented here”-kulturen, og lære mer om det store økosystemet av komponenter og rammeverk som er tilgjengelig på .NET-plattformen. Ruby-verdenen har hatt stor suksess med gems, og tilsvarende verktøy på .NET-plattformen gjør det nå enklere enn noensinne å bruke 3. parts-biblioteker i prosjektene våre.

Slides: http://www.slideshare.net/fkalseth/not-invented-here

Video kommer neste uke

 

Liste med linker for Nuget:

http://www.nuget.org

http://nuget.codeplex.com

http://haacked.com/tags/nuget/default.aspx

 

Utvikling og design av mobile applikasjoner
Sigurd Snørteland, Sandviks

Microsoft går "all in" med Windows Phone 7, og nå som Nokia også er med på laget, så er dette en mobilplattform alle Microsoft-utviklere bør kjenne til. Vi ser på hvor enkelt det er å utvikle WP7 forretningsapplikasjoner som benytter Windows Azure. Vi ser også på hvordan man utvikler en underholdnings-app (myChannel9) fra grunnen av, hvordan man deployer den til Marketplace og hvordan man tjener penger på den (betalings-app eller gratis-app med reklame). Til slutt ser vi litt på hvordan man kan konvertere WP7-applikasjoner til andre plattformer (iPhone og Android).

Kildekode, demoer og nyttige linker:

http://sigurdsnorteland.wordpress.com/2011/04/05/msdn-live-2011/