MSDN Live er tilbake

Som en føniks fra asken er MSDN Live på vei tilbake. Vi i Microsoft gleder oss enormt over å kunne dele nyheten, og kan nesten ikke vente på å turnere rundt i Norge for å snakke med så mange av dere som mulig rundt om i landet. Nå synes vi at vi har sittet i Oslo lenge nok, og nå relanserer vi altså MSDN Live allerede i Mai – se opp for MSDN Live Reborn.

 

For de som ikke allerede er kjent med konseptet, er MSDN Live en mulighet for Microsoft til å nå ut flere steder i Norge. Det er noen år siden vi reiste rundt i Norge som dette, men nå setter vi opp helt gratis arrangementer i de større byene igjen. For deg er dette en mulighet til å møte oss, høre om nyheter, teknologi og annet spennende. Vi skal levere interessante, spennende og gode foredrag som vi mener utgjør en interessant dag, og et godt show. Temaer som Azure, Service Fabric, Visual Studio og Machine Learning er noen av temaene vi er innom!

 

Vi legger opp til mange deltakere, men vi regner også med høy oppslutning, og det er forventet at plassene fyller seg opp raskt, så om du ønsker å delta er det første mann til mølla.
Vi kommer selvsagt til å ta tak i det siste nye, og dette er din mulighet til å måle temperaturen i Microsoft, og få en ide av hvor veien går videre!

 

Påmeldingssider:

 

24 mai trondheim   25mai bergen   26 mai stavagner   31 mai oslo

 

Vi håper å se så mange som mulig av dere rundt om i landet på denne runden, og vi har allerede jern i ilden for å fortsette MSDN Live Reborn til etter sommeren, så dette er bare starten, og du kan være med å forme fortsettelsen!

 

Er du mer interessert i Open Source og ikke-tradisjonelle Microsoft-teknologier? Da er MSDN Live Open Tech for deg!

 

windows_loves_linuxMed temaer som «Åpenhet, Linux og Open Source - hvordan henger det sammen?» og «Åpenhet i skyen - hva tilbyr Microsoft for å forenkle utviklingen din?» holder vi presentasjoner og demoer i løpet av en formiddag. Du får blant annet se Visual Studio Code (vår kryssplattform IDE), deployment til Azure og hvordan man kan bruke Azure Storage SDK:et for Java.

 

Bottom line, it’s all about the developers: Hvordan vi kan gjøre livet deres lettere og mer produktivt, og hva vi har å tilby dere uansett hva dere ønsker å bruke av språk, plattformer og miljøer!

 

Meld deg på her og husk at arrangementene er gratis:

 

24 mai trondheim    25mai bergen    26 mai stavagner