Sharepoint Saturday 2016

 

SharePoint Saturday-konferansen, SPS Oslo 2016 går av stabelen 22. oktober 2016, på Felix konferansesenter på Aker Brygge, Oslo.

SPS Oslo er en non-profit konferanse av og for SharePoint/Office 365-miljøet i Norge, med gjester og foredragsholdere fra hele verden. De kjører 4 tracks med foredrag hele dagen; for utviklere, IT-proffer, bedrifter og sluttbrukere og avslutter dagen med raffle-premier og SharePint.

SPS Oslo er en glimrende arena for å møte og nettverke med dyktige eksperter, kunder, kollegaer og konkurrenter, å holde seg oppdatert på det siste innenfor SharePoint/Office 365 og ikke minst; bygge relasjoner med de mest engasjerte menneskene innenfor miljøet og bygge hverandre gode gjennom deling av erfaring og kunnskap.

Hvis din bedrift har et kult produkt dere gjerne ønsker å få ut i markedet så ta kontakt, de har plass til flere goodiebag-gaver (a 200) og raffle-premier!

 

Ta en titt på SPS Oslo 2016 (her finner dere også link til fjorårets konferanse i bilder og presentasjoner), og meld dere på her, 26 gratisplasser igjen!