Kutsu suoraan webcast lähetykseen: Ratkaisut pienille ja keskikokoisille yrityksille 7.12

PK-yrittäjä. Tule mukaan suoraan webcast-lähetykseen: Ratkaisut pienille ja keskikokoisille yrityksille 7.12. klo 13:00 - 16:00.

Suorassa lähetyksessä voit kysyä suoraan Microsoftin asiantuntijoilta. 

Pienet ja keskikokoiset yritykset edustavat valtaosaa kaikista Suomalaisista yrityksistä. Silti niille kehitetyt ratkaisut ovat jääneet suuryrityksille suunnattujen ratkaisujen jalkoihin ja vähälle huomiolle. Moni voisi jopa kysyä onko niitä edes olemassa? Oikea vastaus on, kyllä niitä on olemassa ja jopa edullisia.

Pienikin yritys tai yrittäjä hyötyy toimivista välineistä, kuin suuryrityksessä töissä käyvä työntekijä, ellei enemmänkin, sillä pienyrityksessä yhden ihmisen on kyettävä hoitamaan hyvin monipuolisia tehtäviä. Nämä palvelut voi saada myös "pilvestä", jolloin omaa aikaa eikä osaamista tarvita ja kaikki palvelut ovat kaikkialla käytettävissä missä yrittäjän tai yrityksen on tarvetta toimia.

Yritys pääsee alkuun kannettavallakin. Mutta usein tulee tarpeita tulostaa, tallentaa tietoja tai käyttää jotain suosituista pienyritysohjelmista jotka tarvitsevat alleen tietokannan. Viimeistään kun tietojen varmuuskopiointikin olisi tarpeen, on aika harkita yrityksen ensimmäisen palvelimen hankintaa.

Yrityksen kasvaessa jo kymmeniin tietokonetta käyttäviin työntekijöihin, tarjolla on jo monipuolisempia palvelimia, joka tarjoaa yrityksen niin halutessa sähköpostipalvelut, intranetin, viestinnän ja tietokantapalvelut yhden palvelimen kokoonpanossa, jota voidaan tarpeen mukaan laajentaa.

TechNet TV:n kolmen tunnin aikana tulemme tutustumaan kaikkiin näihin eri tyyppisiin tarpeisiin, eri arkkitehtuureihin ja tuotteisiin, joilla voit saada monipuoliset palvelut käyttöösi hyvin edullisesti ja jopa kokonaan ilman omia resursseja. Saat myös rahanarvoista tietoa millä tavoin pystyt rakentamaan Pk-yritysratkaisuja erittäin kustannustehokkaasti. Puhumme asioista teknisestä näkökulmasta, mutta selkosuomeksi. Puhujina toimivat Microsoftin asiantuntijat Janne Pohjala, Ari Auvinen sekä Teemu Salmenkivi.
Tervetuloa mukaan!

Lähetyksen ohjelma ja ilmoittautumiset.