Microsoftilta merkittävää tukea nuorille ohjelmistoyrityksille

Suomi mukana kansainvälisen BizSpark-ohjelman julkistuksen ensimmäisessä aallossa

 

Microsoftin BizSpark-ohjelma tarjoaa nuorille ohjelmistoyrityksille ja ohjelmistoon perustuville palveluyrityksille teknologioiden ja työkalujen lisäksi maailmanlaajuista verkottumista rahoittajiin, hautomoihin, järjestöihin ja muihin aloitteleviin yrityksiin.

 

Microsoft on mukana monella tavalla tasoittamassa ja tukemassa nuorten ohjelmistoyritysten tietä menestykseen. Tuorein hanke, BizSpark, tarjoaa teknologia-, työkalu- ja verkottumisapua lupaaville uusille ohjelmistoyrityksille. Suomessa ohjelma toteutetaan läheisessä yhteistyössä muiden innovaatioyhteisöjen jäsenten, kuten Veraventure Oy:n, Ohjelmistoyrittäjät ry:n, Technopolis Ventures Oy:n ja Venture Cupin, kanssa.

 

Ohjelma tarjoaa kattavat ohjelmistoedut, tukea ja kansainvälistä näkyvyyttä. Ohjelmaan haku on käynnissä. Mukaan pääsee ohjelmistotuotetta tai palvelua kehittävä yritys, joka on alle 3 vuotta vanha, jonka liikevaihto on alle 1 miljoonaa USD (noin 750 000 €) vuodessa ja joka on yksityisessä omistuksessa. Jäseniltä ei peritä varsinaista vuosimaksua, ainoastaan ohjelman jäsenyyden päättyessä yritykseltä peritään 100 USD:n (noin 75 €) ohjelmamaksu.

Lue lisää osoitteessa www.microsoft.fi/bizspark

 

 Jos yrityksesi ei täytä BizSparkin vaatimuksia, kannattaa muistaa kumppaniohjelman Empower for ISVs -ohjelma. Registered member -tasolla olevat ohjelmistokehitysyritykset voivat liittyä määräaikaiseen Empower for ISVs –ohjelmaan ja saada sitä kautta käyttöönsä uusimmat työkalut sovelluskehitystä ja testausta varten vuosimaksua vastaan. Ohjelman jäsenet saavat käyttöoikeuksien lisäksi myös oikeuden hyödyntää Technical Advisory Service –tukea. Lisätietoja löydät kumppanisivuston Empower-osiosta.

Tanja