PK-yrityksen it-päättäjä tai it-asiantuntija. Tervetuloa PK-akatemiaan!

 

 

It:llä on yhä vahvempi rooli pientenkin yritysten menestyksessä. Mihin suuntaan yrityksesi on menossa? Mitä pitäisi ottaa huomioon optimaalisinta it-ratkaisua rakennettaessa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin? Miten kehittää omaa osaamista jotta yrityskin menestyisi paremmin?

 

Olemme koonneet viiden tunnin mittaisen webcast-sarjan keväälle, jossa käsitellään ajankohtaisia it-aiheita PK-yritysten tarpeiden näkökulmasta. Kevään aiheitamme ovat Pilvipalvelut, Windows 7 -käyttöönotto, Office 2010 -tuoteperhe, PK-yritysten infraratkaisut sekä tietoturva. Webcastien päätteeksi lisensointispesialistimme kertoo ko. aihealueen hankintamalleista sekä vastaa kysymyksiin.

 

PK-akatemia on suunnattu 11 - 100 hengen yritysten it-asioista päättäville henkilöille. Webcastit ovat teknisiä mutta helposti seurattavia 75 minuutin mittaisia lähetyksiä. Suorassa lähetyksessä voit myös kysyä suoraan asiantuntijoilta. Webcasteja voi katsoa myöhemmin myös tallenteina.

 

Kun osallistut jokaiseen suoraan webcastiin, saat sähköpostissa PK-akatemia Diplomin. Kaikkien suorissa lähetyksissä olevien ja palautetta antaneiden kesken arvomme upeita palkintoja, jotka kannustavat sinua opiskelemaan lisää. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Pistä ajat kalenteriin ja kutsu myös kolleegasi.

 

Tervetuloa oppimaan lisää: http://www.itpro.fi/pk-akatemia/default.aspx

 

Tanja