Tietotyöratkaisun sekä optimaalisen työasema- ja palvelinarkkitehtuurin valinta

Tietotyöratkaisun sekä optimaalisen työasema- ja palvelinarkkitehtuurin valinta
Keskeistä tietoa kaikille arkkitehtuurista vastaaville ja hankkeista päättäville

Tulemme kertomaan tässä vuosittaisessa tapaamisessa suomalaiselle päättäjille ja asiantuntijoille ensimmäistä kertaa Office System 2010:stä, joka tulee siirtämään sosiaalisen työskentelyn verkossa uuteen aikakauteen. Tilaisuudessa tulet kuulemaan mitä Office System 2010 sisältää.

Tulemme myös julkaisemaan tietoja itpro.fi asiantuntijayhteisön dynaamisen infrastruktuurin tutkimushankkeesta, joka käsittelee optimaalisen työasema- ja palvelinympäristön arkkitehtuurin valintaa. Nämä käytännön tiedot on tärkeää huomioida kun suunnittelet seuraavan sukupoven ympäristöä käyttöjärjestelmän uusinnan yhteydessä. Älä tee niin kuin ennen on tehty, ennen kuin kuulet vaihtoehdoista. Tulevaan arkkitehtuuriisi voi mahdollisesti vaikuttaa myös Online -palveluiden hyödyntäminen osana arkkitehtuuria. Millainen arkkitehtuuri on sinun ympäristöösi optimaalinen?

Tilaisuus järjestetään Tallinnassa, erinomaisessa ilmapiirissä viiden tähden Telegraaf -hotellissa 3-4.12.2009. Tästä huolimatta matkan hinta on erittäin kohtuullinen ja sisältää luennot, laivakuljetukset, lounasruokailut ja päivällisen. Kerhohinnan saat liittymällä Windows Professionals -kerhon jäseneksi voit tästä. Jäsenyys on ilmainen, eikä sisällä velvoitteita.

Mikäli vastaat arkkitehtuurista, olet aloittamassa ympäristösi päivittämisen kesällä 2010 uuteen käyttöjärjestelmään, sinun tulisi päättää sen arkkitehtuurista ja / tai haluat tietää tulisiko sinun valita ympäristöösi Office System 2007 vai 2010, niin tämä on se paikka, jonne sinun kannattaa tulla kuulemaan asioista ennen kuin teet päätöksiä.

Em aiheista tilaisuudessa puhuu Janne Pohjala, Microsoftin IT-asiantuntijayleisöstä vastaava, teknisien tilaisuuksien keynote -puhuja, joka on aiemmin vastannut Suomen osalta Microsoftin alustastrategiasta.

Seminaarin hinta on yhden hengen huoneessa 335 EUR ja kahden hengen huoneessa 275 EUR. Hintaan sisältyy kuljetukset laivalla, majoitus, lounaat ja päivällinen, sekä luennot. Paikkoja rajoitetusti. Lisätietoja ohjelmasta löydät täältä. Varaa osallistumisesi ilmoittautumalla tästä.

Janne