Uudet tekniset videotallenteet IT-ammattilaisille nyt Suomeksi

Nauti omalta tietokoneeltasi uusimpien teknologioiden videotallenteita. Huippupuhujat esittelevät Suomeksi mm: Windows 10, Windows Server 2016, SQL Server 2016, SharePoint Server 2016, Exchange Server 2016 Office 2016 / O365, Microsoft Azure, Skype for Business 2016 sekä mobiliteetti ja EMS-hallintaa, kuten System Centeriä & Intunea. Tallenteet ovat lyhyitä 20 min esityksiä ja niitä on yhteensä 50 kpl. Jokaisen IT-ammattilaisen suosikkikanava: https://aka.ms/techtalks2015

Esimerkkinä Windows 10 —seminaari, jonka kärkipuhujana Sami Laiho, Microsoft Most Valuable Professional. Sami on palkittu maailman suurimmissa teknisissä seminaareissa parhaana puhujana.

”Windows 10 —videoissa käydään läpi uuden käyttöjärjestelmän ominaisuudet ja mahdollisuudet etenkin yritysnäkökulmasta. Työasemien päivitysmalli on muuttunut tuoden muutoksia myös tapaan, jolla luokittelemme käyttäjiä ja työasemia. Hallitsemmeko laitteita perinteisellä tavalla vai otammeko käyttöön rinnalle kevyempää MDM-hallintaa? Miten tehdään Windows 10 —migraatioprojekti pienemmällä työmäärällä kuin koskaan aiemmin? Miten hallitaan perinteisiä ja uusia Windows —sovelluksia työasemissa sekä miten sovelluksia jaetaan?”.