Gratis frokostseminar - Lær om neste versjon av SQL Server som kommer snart!

 

 

 

 

Neste versjon av SQL Server representerer mange spennende muligheter for å bygge spennende funksjonalitet inn i applikasjonen til programvarehusene. Unike, spennende og relevante funksjoner i din applikasjon skaper konkurransefortrinn. Microsoft har derfor gleden av å invitere dine utviklere til et eksklusivt seminar med Jon Jahren og Stian Larsen fra Prediktor. De vil ta dem med inn i fremtiden, vise demoer, og presentere de mest aktuelle nyhetene for deg som utvikler.

 

Agenda

Sesjon 1: Introduksjon til SQL Server “Denali”

Den første sesjonen gir en bred introduksjon til de viktigste nyvinningene rundt høytilgjengelighet, sikkerhet, utviklerproduktivitet og business intelligence. Gjennom raske demonstrasjoner vil vi gå gjennom de viktigste årsakene til å migrere og oppgradre til SQL Server “Denali”

Sesjon 2: Utviklerproduktivitet

Her tar vi en nærmere kikk på forbedringene i utviklingsmiljøet, og demonstrerer nyheter i T-SQL som vil gjøre hverdagen enklere for deg som utvikler. Vi vil også ta en kikk på “Juneau”, et helt nytt utviklingsgrensesnitt som lar deg jobbe på samme måte med databaser i SQL Azure som lokalt installerte databaser.

Sesjon 3: Ytelsesforbedringer og arbeid med filer

Se hvordan du kan benytte nye features som columns-store indekser til å oppnå vesentlig bedre ytelse i dine applikasjoner. Vi vil også se nærmere på hvordan lagring av dokumenter i databasen og søk håndteres gjennom Filetables og semantiske indekser.

 

Hva: Frokostseminar for utviklere – “Denali” – Neste versjon av SQL Server

Hvem: .NET-utviklere, arkitekter og andre teknologer.

Når: 27. oktober 2011, 08:30-11:30

Hvor: Microsoft Norge AS, Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker (Auditoriet 1 etg)

Pris: Gratis for programvarehus

 

Meld deg på her