OBS: Ny Dato! Team Foundation Server (TFS) 2010 - Osiris Data inviterer til kurs i mai 2010

TFS 2010 Deepdive - Et fullstendig, grundig 4-dagers kurs for deg som trenger en full innføring i TFS som verktøy, og der din bedrift har oppgradert eller skal oppgradere til eller implementere TFS 2010. Vi dekker build, work items & templates, reporting, source code control, og ser nøye på test - både functional test og load test. I kurset gjennomgås source control m/branching, work item og endring av disse mhp workflow mm, den nye WF 4.0 buildmotoren og endringer av denne, MTLM med spesiell fokus på funksjonell testing og automatisering av denne samt loadtesting, og vi tar også et kort blikk på de nye mulighetene som er kommet med reporting, deriblant Excel dashboards.

Kurset går over 4 dager og egner seg for arkitekter og utviklere som ønsker å være med å tilpasse TFS for sin organisasjon, og tekniske prosjektledere og andre som jobber med TFS i prosjekt eller til daglig.

Pris: 19900,- eks mva. Faktura sendes ut i etterkant av kurset. Husk å opplyse om din fakturaadresse ved påmelding.
Tid og sted: TFS 2010 Deepdive holdes den 18.-21. mai på Lysaker Torg 45.

Meld deg på ved å sende mail til marte@osiris.no

TFS 2010 Update: en etterspurt 2-dagers "lightversjon" av TFS Deepdive med fokus på det nye i TFS 2010 - vi ser på endringer, forbedringer og ny funksjonalitet i TFS 2010. Vi dekker build, work items & templates, reporting, source code control, og ser nøye på test - både functional test og load test. Passer for deg som allerede bruker TFS og som kun ønsker en oppdatering på det nye i TFS 2010. Vær rask med din påmelding, da det er stor interesse for denne oppdateringen.

Pris: 9950,- eks mva
Rabattert pris: 4990,- eks mva. Du får rabatt dersom du har deltatt på TFS Deepdives i vår regi tidligere! Oppgi dette ved påmelding.
Faktura sendes ut i etterkant av kurset. Husk å opplyse om din fakturaadresse ved påmelding.

Tid og sted: TFS 2010 Deepdive holdes den 6&7.mai på Lysaker Torg 45.
Meld deg på ved å sende mail til marte@osiris.no

OBS. Det er kun plass til 14 stykker per kurs, så vær rask med å melde deg på. Ved stor pågang eller dersom dere er flere fra din bedrift som vil delta, kan vi tilrettelegge for bedriftsspesifikke kurs eller andre fleksible løsninger.