10 år, sätter sina spår...

Idag firar jag 10-års dagen på Microsoft. 1:a april 1998 började jag min karriär på svenska Microsoft genom att som nästan examinerad student kliva in på kontoret på Finlandsgatan 30 med en iver, entusiasm och nyfikenhet som jag fortfarande känner av när jag går till jobbet, varje dag!

Det har varit en resa som absolut inte har kommit till sitt slut, jag känner fortfarande att jag har mer att ge och en av styrkorna med just Microsoft är att möjligheterna är precis så stora som du själv önskar att de ska vara. Karriärsvägarna är oerhört många och det är helt enkelt du själv som sätter gränsen för vad du slutligen vill uppnå och åstadkomma!

Jag känner att jag inte är klar än!

Jag har funderat ett tag på om jag skulle skriva någon sorts lista på vad jag har lärt mig av mina chefer och kollegor under dessa tio år, eller om jag skulle sammanfatta vilka produkter och tekniker som jag varit med att introducera och lansera på den svenska marknaden, men inser nu i skrivandets stund att listorna skulle bli så oerhört långa så det är ingen som skulle vara intresserad av att läsa den.

Istället så väljer jag att tacka min familj, min underbara fru och mina härliga barn som står ut med mig och min stora passion för teknik och programmering som jag fortfarande har svårt att släppa på kvällar och helger.

Men som sagt, tio år har satt sina spår, undrar vad de kommande tio kommer att innehålla, det går fort nu, du hänger väl med?