Bloggar inte jag om MIX07?

Inte just nu, jag försöker greppa alla nyheter som annonserats och presenterats för att nyanserat kunna presentera detta inom kort. Det finns massvis med andra kanaler för dig som är intresserad av vad som händer borta i Las Vegas för närvarande och det bästa kan vara att besöka www.visitmix.com där du också kan titta på "keynotes", ladda hem sessioner för att titta på när du har tid och läsa vad besökarna anser om det som presenterats.

Om du redan är bekväm med "Jasper", "Springfield", "Silverlight", "Astor", "Bluelight" och till exempel DLR så behöver du inte göra dig besväret, men annars är det dags!

Och du vet väl att vi har lyckats att motivera några av talarna från Mix07 att också komma till Sverige och presentera på ReMix07 som är ett av spåren i Cornerstones jättesatsning DeveloperSummit. Du anar inte hur mycket jag ser fram emot ReMix, själv ser det ut som om att jag kommer att köra ett eller två pass på utvecklardagen, men jag ska också prata om Enterprise Library 3.0 i .NET spåret, hur ska jag hinna med att se alla nyheter som då presenteras under ReMix???

Men något som du bör känna till ändå: Expression Studio är lanserad och kommer inom kort dyka upp i butikerna! Du kan redan idag ladda hem test-versioner på www.microsoft.com/expression och det är också annonserat några av förbättringarna av version 2.0, det går fort nu, mycket fort!

Wow, vilken vecka detta är och då har vi bara klarat av måndagen och halva tisdagen...