Den nakne kodaren: 3 dagar kvar

Nu är det bara tre dagar kvar tills dess att jag ska genomföra "Den nakne kodaren" under DeveloperSummit 2008. Jag har försökt att förbereda mig genom att läsa böcker, läsa exempelkod från creators.xna.com och naturligtvis hacka lite själv också. Det är bara tre dagar kvar när jag skriver detta och det pirrar i hela kroppen redan nu!

Det enda jag är orolig för är om jag lyckas att göra XNA Framework rättvisa eller om jag fumlar till det och får saker och ting verka löjligt komplexa, hela härligheten med XNA Framework är just enkelheten och hur snabbt du är igång med att bygga spel för PC, Xbox 360 och inom kort Zune!

Om du inte har hört talas om "Den nakne kodaren" och vad det är som jag ska göra så går det ut på att under 24 timmar från lunch till lunch under DeveloperSummit 2008 utveckla ett spel som föreslagits av någon av konferensens deltagare. Den deltagare vars spel jag sedan har byggt kommer att vinna en Xbox 360 Elite (som jag har införskaffat idag) med spelet på när personen åker hem från konferensen. Du som ska på konferensen, du har väl funderat ut ett coolt koncept som ger mig en härlig utmaning?

Funderar också på att blogga kontinuerligt från evenemanget, vore det intressant? Precis som om jag inte skulle ha tillräckligt att göra ändå :)