Har jag sett ljuset?

Har precis kommit tillbaka till kontoret från JAOO (som jag borde skriva en liten rapport om i bloggen) och mitt starkaste intryck och något som jag borde erkänna för den som är intresserad är att jag börjar mer och mer bli en övertygad TDD'are (Jimmy, Niclas, Patrik och Mats kommer att mysa om de läser det här).

Utmaningen som jag har, är att just det sättet som jag sätter mig in i kod och tekniker inte riktigt lämpar sig för TDD. Jag bygger sällan något produktionssystem utan skapar bara små demoapplikationer och lösningar som sällan kommer att förändras.

Det är alltså dags att sparka liv i "demo-applikationen" igen så att jag får verkligen sätta mig in denna kvalitets-höjande metodik.

Ser också verkligen fram emot XNA GameStudio 2.0 som har stöd för Visual Studio 2005 Professional och Team System och där jag alltså kan använda TDD som en naturligt del av även spelutveckling.

Läste för övrigt en mycket bra artikel om "mock"-objekt i September-utgåvan av MSDN Magazine som jag varmt rekommenderar.

Så nu väntar jag bara på alla "Vad var det jag sa..."-kommentarer, de är välkomna!