Heter det urkundsförfalskning?

Jag verkar ha drabbats av något oerhört tråkigt under dagen som har gått. Fick för ett par timmar sedan ett mail från en person som skrivit en artikel på internet och sedan fått en kommentar till artikeln från en person som utger sig för att vara mig.

Tack och lov så använder artikelförfattaren en modererad kommentarsprocess vilket lett till att den kommentar som jag tydligen skulle ha publicerat inte kommer att se dagens ljus. Men skadan är redan skedd vill jag påstå. Kommentaren var både osaklig, arrogant och rent utsagt otrevlig och det vill jag verkligen hoppas att jag personligen inte utger mig för att vara vid de tillfällen som jag publicerar eller kommenterar andras artiklar.

Detta innebär också, efter att jag konfererat med mina kollegor, att jag drabbats av urkundsförfalskning vilket ska polisanmälas och drivas vidare som ett sådant fall framöver. Det får bli något att göra på måndag morgon när jag är tillbaka på kontoret.

Jag vill med detta inlägg be dig som uppmärksammar kommentarer som verkar vara publicerade av mig och som eventuellt (som i det här fallet) använder min epostadress till jobbet att pinga mig antingen via bloggen eller direkt via epost.

Jag hoppas innerligt att detta var en engångsföretelse!