Idag är jag stoltare än vanligt!

Vi har precis avslutat vår Microsoft Live roadshow och jag har tagit några dagars ledighet och hamnat på efterstjälken med mail och bloggningar, men det här kände jag fick gå före allt annat.

Vi har under en tid nu presenterat vår kommande produktsvit - Microsoft Expression Studio och där finns som du kanske nu har märkt fyra nya intressanta produkter:

Expression Web som är ett professionellt webbdesign-verktyg.

Expression Media som är ett verktyg för att kategorisera och organisera olika typer av media samt integration med Media Encoder gör att verktyget med kraftfulla sätt kommer att kunna användas för att publicera video via "WPF/E".

Expression Design, ett professionellt grafiskt vektor och pixelbaserat designverktyg som bland annat kan exportera XAML.

Expression Blend, ett professionellt design verktyg för att skapa WPF och WPF/E applikationer.

De här verktygen riktar sig till en ny målgrupp för oss på Microsoft, nämligen designers och har därför inte vart meningen att de ska intressera utvecklare, men utvecklarna har varit mycket tydliga och poängterat att de här verktygen är klart intressanta "även för oss". Därför känns det oerhört skönt att nu kunna annonsera att Expression Web och Expression Blend kommer att ingå i MSDN Premium prenumerationen.

Vi har bett om era kommentarer, ni har gett dem, och vi har förändrat, jag är stolt!

Läs mer vad Forest Key säger om detta!