MSDN och ALM Live, sista chansen för året

Den 25-27 november är det dags för nästa omgång av MSDN Live. Den här gången kommer vi fokusera på helt på webbteknik i form av nyheter i ASP.NET och Internet Explorer 8. MSDN Live gästas den här gången av en riktig expert inom området: Pelle Johansson, MVP inom ASP.NET och grundare av Pellesoft, följer med Robert Folkesson för att berätta om alla spännande nyheter.

Agendan ser ut så här:

Nyheterna i ASP.NET 3.5 och ASP.NET MVC
I den här presentationen går vi igenom nyheterna i ASP.NET 3.5 samt Visual Studio 2008. Vi tittar på den nya designytan i Visual Studio och hanteringen av CSS-stilar samt Javascript. Vi visar de nya ASP.NET-kontrollerna och stödet för LINQ . Vi undersöker ASP.NET Dynamic Data, tittar på funktionalitet som tillkommit i ASP.NET 3.5 i och med ServicePack 1. Vi avslutar med en genomgång av det nya ASP.NET MVC (Model, View, Controller) ramverket som snabbt blivit mycket populärt bland utvecklare, mycket tackvare det förbättrade stödet för testning av olika slag.

Internet Explorer 8 för webbutvecklare
Internet Explorer 8 innehåller fler nyheter som du som webbutvecklare kan dra nytta av till exempel Web Slices gör det möjligt att hålla användaren uppdaterad via RSS för en viss del av en webbsida. Accelerators är en annan spännande möjlighet där leverantörer av webbtjänster kan integrera sina tjänster direkt i Internet Explorers gränssnitt och göra dem enkelt åtkomliga för användaren. I den här delen visas även de nya Developer Tools verktygen samt hur du hanterar den nya ”Standards mode” som finns i Internet Explorer 8 och hur du anpassar dina befintliga webbplatser för besökare som kör Internet Explorer 8.

Här anmäler du dig till respektive ort:

Stockholm
Tisdag 25 november
Park Inn Solna
Hotellgatan 11, Solna
Anmäl dig

Malmö
Onsdag 26 november
Elite Hotel Savoy
N. Vallgatan 62, Malmö
Anmäl dig

Göteborg
Torsdag 27 november
Radisson SAS Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59-65, Göteborg
Anmäl dig

Tid: 13.00 - 16.00
Registrering från 12.30
Kostnad:
Seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

Glöm inte att du även har möjlighet att gå på ALM Live på förmiddagen, där Mathias Olausson kommer att tala om kvalitetssäkring och kontinerligt integration med Visual Studio Team System. Här kan du läsa mer om ALM Live.