MyWebPages StarterKit nu på svenska!

Om du inte har testat MyWebPages StarterKit som finns på CodePlex så kan det vara läge att göra så. Det är ett litet men ändå relativt omfattande starterkit som hjälper dig att snabbt sätta upp en webbplats baserad på ASP.NET 2.0 och även en del andra kringliggande tekniker.

Jag har sedan länge använt det för egna ändamål och har också lagt lite tid på att översätta de interna resurssträngarna till svenska och fått frågor från flera håll om jag kan dela med mig av min översättning.

här är den svenska översättningen som du alltså behöver zippa upp i App_GlobalResources katalogen och sedan även editera web.config filen till att ha följande rad (observera ",sv" i slutet):

image

Nu kan jag inte svära på att jag varit konsekvent i alla fall med översättningen samt att detta inte gäller vissa av administrations-sidorna. Men det är åtminstone en grund. Om du själv vill återkoppla och ge feedback på översättningen så är jag oerhört tacksam, om ett par vändor av feedback så kanske vi till och med kan lämna in den i den riktiga paketeringen på CodePlex.

Hör av dig!