Nya filmer på MSDN TV

Jag hoppas verkligen inte att du missat vår kontinuerliga uppdatering av MSDN TV under de senaste månaderna. Vi har publicerat både intervjuer, demonstrationer och presentationer, både eget producerat material och sådant som våra otroligt duktiga MCT’er (Microsoft Certified Trainer) och MVP’er (Most Valued Professional) har hjälpt oss att spela in.

De senaste filmerna är novembers ALM och MSDN Live roadshow som hölls i Stockholm, Malmö och Göteborg.

ALM Live – Kvalitet med Team System del 1 av 2
Först ut var Mathias Olausson om kvalitetsäkring och kontinuerlig integration med Visual Studio Team System.

ALM Live – Kvalitet med Team System del 2 av 2
I och med att förmiddagen var helt fokuserad på ämnet delades presentationen upp i två delar, det här är så klart del två.

MSDN Live – Webbutveckling med ASP.NET och IE8 del 1 av 2
För den som är mer kodfokuserad finns eftermiddagens presentationer om webbutveckling med ASP.NET och ASP.NET MVC. Robert hade också förmånen att ha med sig Pelle Johansson från Pellesoft som bidrog med delar av presentationen om IE8 för utvecklare.

MSDN Live – Webbutveckling med ASP.NET och IE8 del 2 av 2
Även eftermiddagen är uppdelad på två delar.

Leta gärna bland resten av MSDN TV sortimentet och berätta vad du vill veta mer om. Ett av skälen till att vi använder Channel9 är just den härliga möjligheten att kommentera (om du har ett Channel9-konto, vilket så klart är enkelt och gratis) och dela med sig av material i olika former.