Nytt Starter Kit - Nyhetsläsare med WPF

För dig som varit med på våra roadshows de senaste åren så har vi vid ett antal tillfällen demonstrerat den nyhetsläsare som New York Times har skapat för att erbjuda en liknande upplevelse vid datorn som när du köper papperstidning, adderat med synkronisering för att kunna läsa vid tillfälle då exempelvis uppkoppling saknas, annonser, bilder och massvis med annat användbart.

Nu har vi skapat ett så kallat starter-kit för dig som vill bygga en liknande applikation själv med hjälp av WPF. Jag vet flera företag som väntat på detta och det ska bli oerhört intressant att se vad de kommer att åstadkomma nu.

Det finns också massvis med dokumentation både introducerande och djupdykande så det är bara att börja grotta ned sig, varför vänta.

Och som om det inte var nog så finns det också en mycket trevlig MSDN-reader som är byggd med just detta starter kit som du kan installera (som ClickOnce så klart) och sedan ha med dig artiklar och annat matnyttigt vart du än befinner dig. Och bara kategorierna och strukturen är värt ett plus i kanten.

Läs mer här!