Planerade presentationer

Fick frågan för ett par dagar sedan om jag över huvudtaget stod på scen och presenterade nåt om Microsoft och våra resurser för utvecklare och jag tänkte dela med mig av några publika åtaganden som jag har i kalendern för närvarande:

19:e – 21:a november – Öredev 2008
Här har jag inte någon egen “slot” att prata, men kommer att delta på konferensen och bland annat finnas på plats i Microsofts monter för att intervjua talare och deltagare samt live-blogga från och om konferensen.

27:e-28:e januari – Jfokus 2009
Jag kommer att prata om hur Java och .NET kan interopera med hjälp av exempelvis tjänster byggda med WCF och vad utvecklare i båda lägren kan och behöver tänka på för att underlätta integrationen. Även andra tekniker som Silverlight och Office Open XML kan komma att beröras beroende på vad tiden räcker till.

3:e-5:e februari - ALM och MSDN Live (anmälningsida kommer inom kort)
Äntligen ska jag få åka ut och göra en riktig roadshow igen, den här gången lutar det mycket åt att det kommer att handla om multitrådad utveckling, multi- och many-core. Lite på grund av eller tack vare att Multicore Summit har ställts in.

4:e och 5:e februari - Best of PDC med Informator
Informator anordnar i Göteborg och Stockholm kvälls-seminarier där de plockar ut det som var bäst från PDC'n enligt talarna som var där. Jag tar chansen och berättar om mina erfarenheter och vad som jag gick igång på i Los Angeles under konferensen.

10:e-11:e februari – Multicore Summit 2009 MULTICORE SUMMIT ÄR INSTÄLLT
Här tar jag chansen att prata om och demonstrera flera av de tekniker och resurser som är på både finns och kommer att finnas inom kort för utvecklare som vill bygga multi- och many-core lösningar, oavsett om dessa är “rena” eller “hanterade.

17:e-18:e mars – TechDays 09
På vår egna jättesatsning mot utvecklare, IT-proffs och IT-chefer kommer jag att hålla två presentationer där två ganska separerade tekniker får utrymme:

1. Composite Application Guidance med WPF

2. “Model Driven Development” med “Oslo”

Återkommer med mer detaljer när jag har materialet så gått som klart.