Reflektioner från lanseringen...

Wow, va mycket folk, någon nämnde en siffra på över 1100 personer som kom och deltog vid lanseringen. Martin Björk var lysande som konferencier och Nalle rockade fett på elgitarren. Jag tycker också att vi aldrig har haft en så stark uppsättning partners och kunder på plats som berättade om sina erfarenheter med de nya versionerna, halvering av utvecklingstid, konsolidering, migrering från konkurrerande plattformar, jag blev helt ärligt stum av nöjdhet när så många berättade om sina positiva upplevelser, det känns supertryggt inför framtiden.

Jag vill speciellt tacka två personer som hjälpte mig på scenen under passet om Visual Studio:

Mats Hagberg från Volvo IT som berättade om deras investeringar och tidiga utrullning av Team Foundation Server och Visual Studio Team System för sin utveckling på Microsofts .NET-plattform och hantering av sin distribuerade utvecklingsorganisation med utvecklare utspridda över hela jordklotet.

Peter Larsson från Extenda som mycket tydligt förklarade hur deras kunders höga krav på driftsäkerhet, låga kostnader och en flexibel arkitektur, hanteras och möts med hjälp av Extendas val av Visual Studio 2005 och SQL Server 2005 för utvecklingen av deras kommande POS-applikation.

Nu är Visual Studio 2005 och SQL Server 2005 officiellt lanserade i Sverige också och det känns grymt bra!