SaaS applikation som heter duga...

Vårt eminenta arkitekt-team i USA har nu producerat en mycket intressant demo-applikation som demonstrerar hur en SaaS (Software As A Service) lösning kan byggas och även demonstrerar på några av rekommendationerna för arkitekturen av en sådan lösning.

Observera att den här lösningen inte är något som kommer att ersätta den demo-applikation som vi lokalt är under planering av utan får nog mest ses som ett mycket omfattande komplement till den lösningen. Det är mycket kod, många projekt och en hel del intressant dokumentation som du som är intresserade av dessa lösningar bör kika på, men gå inte vilse i katalogstrukturen...

Applikationen (lösningen) demonstrerar hur ett företag som specialiserat sig på förmedling av jobb, på kraftulla och smidiga sätt kan integreras i andras verksamhet. Alltså, ett företag som inte själva besitter den kompetensen kan hyra in just funktionen av jobbförmedling och exponera via sin egen webbsida samtidigt som enkla med kraftfulla anpassningar av tjänsten kan göras för att passa just den aktuella verksamheten.

Förbryllad? Kolla på filmerna som visar en demo av applikationen så klarnar det! 

Länk till Litware HR