Skriver jag inget annat än om Dev Days just nu?

Nej det är nog sant, och det är helt beroende på att jag sällan tidigare varit så oerhört motiverad inför ett evenemang som den här gången. Årets DevDays är ett sådant event som jag alltid har velat göra för de svenska utvecklarna.

  • Vi börar med supertunga tekniska presentationer, fokuserade på olika roller och där deltagarna får välja och vraka bland hela 24 tekniska spår och fritt hoppa mellan spåren.
  • Under dagen kan deltagarna tävla i Black Jack och den som har flest marker kvar vid dagens slut vinner en Xbox 360, marker kan också fås hos alla de partners som står i utställningen, naturligtvis får deltagarna ett litet "startkapital" när de kommer...
  • Vi bjuder på massor av gott att äta och dricka, och lite snacks på kvällen då...
  • Den hemliga gästen gör entre och fångar allas uppmärksamhet, jag törs inte säga mer än så, jag kan bli deporterad. :)
  • Sedan den stora attraktionen som avslutar heldagen med den senaste James Bond filmen "Casino Royale".
  • Och vi slutar ändå klockan 20.00...

Vi har också för avsikt att spela in alla presentationer och göra dem tillgängliga för deltagarna i efterhand, eftersom det är omöjligt att gå på alla fyra spår samtidigt. Jag har fått frågan om dessa presentationer kommer att publiceras på MSDN TV, och primärt är att de betalande deltagarna får tillgång till materialet, eventuellt så publiceras presentationerna senare i vår, men det kan jag inte garantera eller lova.

Mmmmm, jag kan knappt vänta, och det ryktas också om att jag ska presentera i smoking, hur coolt är inte det...

Jag hoppas verkligen att vi ses där...