SweNug Code Camp, en kort rapport

Idag hade jag det stora nöjet att vara med om SweNug Code Camp som genomfördes hos IT-Universitetet i Göteborg. Själv var jag där för att prata om Windows Workflow Foundation och fick också (till min stora glädje) rycka in och prata om spelutveckling med XNA Game Studio. Min kollega Robert Folkesson pratade om Silverlight 1.0 och 2.0 och WPF (där jag också nämnde 3D-förbättringarna och integrationen med DirectX i och med SP1 till .NET Framework 3.5).

Jag vill speciellt tacka Johan Normén som stått för allt arrangemang och visat oerhört stort engagemang för detta evenemang (många -mang ord, coolt! :) ). Samtidigt vill jag rikta ett stort tack för de sponsorer som hjälpte Johan att rå i land detta ekonomiskt och så klart till IT-Universitetet som öppnade upp sina lokaler för oss att vara i.

Dessvärre så hann jag inte med att lyssna på så mycket annat än mig själv och Robert, men deltagarna verkade positiva och det tycker jag är ett bra betyg för detta provskott på alternativa evenemang med communityn i centrum.

Ser fram emot flera liknande aktiviteter, i flera städer...

Vem tar stafettpinnen och sätter upp nästa CodeCamp, kan det vara just du?