Tillbaka på jobbet

Det har varit lite tyst på bloggen den senaste tiden, helt enkelt baserat på att efter julledigheten så har det blivit så oerhört mycket att göra. Speciellt så är det förberedelser inför kommande evenemang:

Och mellan dessa evenemang så är det massvis med presentationer hos kunder och partners som är inklämda. Det är helt enkelt ett så oerhört stort intresse för närvarande för våra tekniker och plattformen så det är knappt vi hinner med. Silverlight, Azure, .NET 3.51 och 4.0, Visual Studio 2010, parallellism och massvis med annat som efterfrågas och vill användas i projekt. Tacksamma utmaningar måste jag nog ändå påstå.

Vi passade också på att spela in en MSDN Radio inspelning i början av veckan och i min iver över det som komma skall så råkade jag att annonsera lite för mycket vilket fick lov att redigeras bort. Men det öppnar för en liten tävling så klart. Vad tror DU att jag annonserade och som sedan fick piiipas-bort i slutredigeringen?

Jag har inget pris annat än heder och ära åt den som gissar rätt. Naturligtvis så kan jag inte berätta om det är rätt eller fel förräns vi har gått publikt med informationen, men lyssna själv och gissa på!

Du har väl inte heller missat att vi har publicerat massvis med material på Channel9 under hösten. Vår ambition är att få till en lokal sida där med allt material lite bättre samlat, men redan nu hittar du både podcasts (ok, en enda är publicerad för närvarande) och webcasts (mer än 50 stycken) på svenska (varav några är på engelska).