Tävla med Windows Mobile och Sony Ericsson

Om du är som jag och tycker det är oerhört roligt att utmana dig själv under pressade situationer så kan jag tänka mig att tävlingar är precis rätt sätt att få adrenalinet att strömma till även för dig. Om du sedan också tycker att mobila enheter är roliga att jobba mot och antingen är C++-utvecklare alternativt HTML-designer så kan följande tävlingskategori i Sony Ericsson Content Awards 2008 vara något för dig.

“Creating XPERIA panels”
I den här kategorin utmanas du att skapa XPERIA paneler för Sony Ericssons senaste telefon X1, förslagsvis genom att använda Visual Studio 2008 och Sony Ericssons SDK med medföljande dokumentation. Paneler visas direkt på första sidan i Windows Mobile på XPERIA och kan utvecklas antingen som C++ eller HTML-lösning. Fantasin sätter gränserna och priset går verkligen inte av för hackor. Istället för pengar eller materiella ting så är första priset i respektive kategori i Sony Ericsson Content Awards 2008 ett deltagande i en workshop där partnerskap och gemensamma affärer skapas för framtiden.

Glöm dock inte att sista anmälningsdag är redan den 30:e november, men SDK’t är bara några få megabyte och innehåller alltså både exempel och tutorials i PDF format, så det finns inga ursäkter att inte prova din kreativitet, ja det skulle väl vara brist av tid kanske :)

Ladda hem SDK härifrån!

Läs mer och anmäl dig här!