Vikten av en kraftfull rubrik!

I en artikel som eWeek publicerat ("Microsoft .NET Framework 2.0 Breaks Apps") beskrivs vårt arbete med att kontinuerligt förbättra kvaliten och kompatibiliteten i vår ramverk .NET Framework. För närvarande finns tydligen mindre än 10 stycken ändringar som kan leda till att en uppgradering av en applikation från version 1.1 till version 2.0 innebär fel vid omkompilering. Dessa ändringar finns också publicerade och dokumenterade i ett whitepaper som du kan hitta med denna länk!

Det finns också ett bra blogg-inlägg av S. Somasegar som beskriver vårt arbete samt hur vi fortlöpande kommer att testa olika typer av applikationer för uppgradering.

Om du redan nu vill börja testa dina applikationer så finns det ett bra dokument här som beskriver en detaljerad test-process.

Men tillbaka till min rubrik, om du har orkat läsa ända hit så vill jag absolut rekommendera dig att läsa eWeeks artikel för den är betydligt mer nyanserad och informativ än vad den utger sig vara i rubriken. Den innehåller till och med uttalanden från en stor ISV som berömmer vårt arbete runt detta. Det mest negativa sägs av en utvecklar som inte vill bli igenkänd...

Kort sagt, artikeln är en bra läsning, ska bli kul att se hur rubriken dock kommer att utnyttjas i PR-avseenden...

UPPDATERING: Det verkar som om eWeek har beslutat sig att ändra rubriken till: "Microsoft Recruits for .NET Framework Compatibility Testing", mer passande tycker jag.