Visual Studio 2005 och .NET Framework 2.0 är klart och släppt!

HÄRLIGA nyheter... nu har den färdiga versionen av Visual Studio 2005 och .NET Framework 2.0 släppts till nedladdning. För er som har en MSDN prenumeration så ska Visual Studio 2005 redan finnas upplagda för nedladdning på era dedikerade servrar, annars får ni nöja er med .NET Framework 2.0 SDK som finns här!

Visual Studio 2005 och SQL Server 2005 är en omfattande, pålitlig och integrerad plattform som gör utvecklare och tekniker betydligt mer produktiva och ger snabbare resultat som leder till att lösningar som utvecklas kan hjälpa kunder att fatta bättre beslut i sin verksamhet. Det finns så många olika tekniker att ta upp så jag hoppas att du tar chansen och provar på vår nya utvecklingsplattform och låter fantasin sätta gränser för vilka lösningar som just du kan bygga med dessa verktyg och tekniker.

Fick också precis reda på att lanseringsevenemanget som hålls i Sverige den 22:a november är redan fullbokat (över 1000 personer) och det verkar bli ett hejdundrande rock-kalas. Jag kommer att stå på scenen och demonstrera tekniken och det ska bli extremt roligt, hoppas att vi ses där! Om någon ändå vill försöka anmäla sig (eller att någon avbokar sig) så är anmälningssidan här!

Framtiden är här, är du beredd?