Windows 7, äntligen här!

windows7_v_web

Så idag lanseras då äntligen Windows 7 på bred front i världen med pompa och ståt. I Sverige är det stora lanseringsevenemanget på Tekniska museet imorgon fredag den 23:e oktober, kommer du dit?

Det har nog inte missats av många att Windows 7 är eftertraktat och exempelvis Stockholm Stad har beslutat sig för att rulla ut Windows 7 på sina datorer i och med uppgraderingen av sin maskinpark. Det här uppmärksammades på TV4’s lokalnyheter idag!

Över 8 miljoner användare testade betaversionen av Windows 7 och gav oss feedback som vi naturligtvis har tagit till oss när vi förfinat och förbättrat det nya operativsystemet.

Se och lyssna på Thomas Floberg, affärsområdeschef Windows Commercial och Stephanie Smitt Lindberg, affärsområdeschef Windows Konsument, som berättar mer och ger sina "7 bästa skäl för Windows 7".

Den svenska versionen kommer att finnas tillgänglig i butik den 31 oktober, men redan idag finns Windows 7 att köpa förinstallerat på PC i handeln. Här kan du läsa mer om nyheterna i Windows 7, som redan utnämnts till bäst i test av Datormagazin och bland annat uppmärksammats på DN:s WebbTV. På den svenska Windows 7 bloggen finns information om ungefärliga lokala priser på Windows 7.

Läs gärna också det som Tommy K Johanssons har skrivit i sin blogg, på DI.se och i Ny teknik.

Klockan 17.00 svensk tid kommer Steve Ballmer att lansera Windows 7 globalt, vill du lyssna eller titta på lanseringen, besök vår nyhetsblogg!