Kuuleeko kukaan sinua?

Yhteinen matkamme työn tulevaisuuteen on tuntunut tähän mennessä mielekkäältä, erityisesti siksi, että olen saanut osallistua ja vaikuttaa suunnitelmiin monessa kohdassa. Minä sekä kaikki 260 kollegaani Keilarannassa olemme yhdessä päättäneet millaisissa tunnelmissa haluamme työskennellä Kohtaamispaikaksi muuntuneessa konttorissamme. Äänestimme jokainen omaa suosikkiamme lukuisista kuvin ja tekstein esitellyistä vaihtoehdoista ja valitsimme työskentelytunnelmiksi bistron, beachin, inspiraation, kirjaston, kodin, rauhan ja luonnon. Testailimme myös valikoiman erilaisia kalusteita ja löysimme itsellemme sopivat. Yhdessä luomalla saimme omannäköisen Kohtaamispaikan. Sieltä löytyy jokaiselle kuhunkin hetkeen sopiva tunnelma.  

   

Fyysisen Kohtaamispaikan suunnittelun lisäksi olemme useissa eri  työryhmissä ja koko jengin voimin pohtineet työn tekemisen muuttumista sekä uusia käytäntöjä. Teknologia näyttelee työssämme suurta roolia. Pelkkä työvälineillä kikkailu ei kuitenkaan riitä. Tarvitsemme selkeitä yhteisiä toimintatapoja. Pilottiryhmissä pohdimme työkäytäntöjä läpinäkyvyyden, läsnäolotietojen ja yhteisölllisyyden kannalta. Tuloksena syntyivät yhdessä sovitut käytännöt, jotka nyt auttavat meitä innovoimaan yhdessä.  

Matkamme jatkuu, ole kuulolla.  

P.S. Tänään valmistui viimeinen osa uutta Kohtaamispaikkaamme. Avajaisten kunniaksi kirjoitin tämän kiikkustuolissa Kohtaamispaikan Kodin tunnelmassa.