2010 set fra et produktperspektiv

I morgen åbner Steve Ballmer CES 2011 med en keynote. Vi skal ikke her løfte sløret for indholdet. Men sikkert er, at CES vil være en strømpil for, hvad der vil ske på it-fronten i 2011 - i hvert fald hvad angår forbrugerelektronikken. En god måde at starte er nyt år på er at se tilbage på det forgangne. I Microsoft lancerede vi mange innovative produkter i 2010 - både til forbrugere og virksomheder.  Vi har samlet et overblik over de nyheder, som vi selv mener, var de vigtigste. Gå på opdagelse i årets store begivenheder gennem videoerne herfor:

Office 2010: 2010 var året, hvor vi med hjælp fra vores kunder verden over - herunder ni millioner betabrugere - lancerede en ny version af Microsoft Office. Se video af, hvordan brugerne oplever og anvender Office 2010 her.

Kinect: 2010 var året, hvor vi lancerede den længeventede Kinnect - en bevægelses- og stemmestyret enhed til Xbox 360. Pludselig flyttede scenarier, der ellers kun var kendt fra science fiction, direkte ind i dagligstuen. Se "Behind the scenes" video fra Microsofts Game Play Studio her.

Windows Phone 7: 2010 var året, hvor vi "rebootede" vores udvikling af mobile-styresystemer og lancerede Windows Phone 7. Et styresystem, hvor vi lagde vægt på, at man kunne arbejde og have det sjovt samtidig. Se video med Windows Phone 7 her.

Microsoft Lync: 2010 var året, hvor vi lancerede Microsoft Lync, der sætter mennesker i midten af kommunikationen og forbinder folk på tværs af mange kommunikationsværktøjer. Se video med Bill Gates, der fortæller om Lync her.

Office 365: 2010 var året, hvor vi annoncerede Office 365 - en ny service, der sætter den klassiske desktop-software Office-suiten fri i skyen. Se lanceringsvideoen her.

IE9 Beta:   2010 var året, hvor vi førte Internet Explorer ind i en ny tidsalder, hvor browseren får en bedre performance og en bedre helhedsoplevelse for både brugere og udviklere. Se demo video her.

Windows Live Essentials 2011: 2010 var året, hvor vi lancerede Windows Live Essentials 2011 - en suite af programmer, som forbinder Windows til skyen, og hjælper folk med at skabe og dele online. Alt sammen helt og aldeles gratis. Se demovideo her.

Halo: Reach: 2010 var året, hvor vi udløste spændingen for fans overalt i verden. Vi lancerede "Halo: Reach" -  det seneste spil i den populære sci-fi serie, der kun fås til Xbox: Se traileren til spillet her.

Alle ovenstående produkter oplever stor efterspørgsel - eksempelvis har Kinect slået alle salgsrekorder. Vi ser frem mod et ligeså spændende og innovativt 2011.

 

VH Martin Rossen, kommunikationsdirektør - marossen@microsoft.com.